Svart Byg er et tømrer og snedker firma, med utallige muligheder og løsninger. Vi er kvalitets beviste omkring valget af materialer, samt det arbejde vi udfører. For os gælder det om at leve op til eller overstige kundens forventninger, uanset om der lægges vægt på funktionalitet, design, pris eller en kombinationen af alle tre.

​Gennem tæt dialog og kundebesøg sikrer vi konkurrencedygtige priser og holdbare løsninger.

​Vi ved det kan være svært at aflevere nøglerne til dit hjem og det derfor handler om tillid til håndværkeren. Det gør, at vi har 3 principper vi lægger særligt vægt på.

  • Vi kommer til den aftalte tid
  • ​Vi efterlader dit hjem som det så ud, da vi kom
  • Vi springer ikke over, men sætter en ære i, at løse opgaven til perfektion
    ​​

Vi er i tæt samarbejde med dygtige og stabile håndværkere, der rækker ind i enhver branche. Derfor kan vi også tilbyde hovedentreprise. Dette gør det lettere for dig som kunde, da du kun har et tilbud og kun har os du skal være i dialog med.

Til privat kunden, klare vi alle størrelser af opgaver – Professionelt håndværk og god service. Vi møder kunden med et smil.

Til erhvervskunden, stiller vi med mandskab til den pågældende opgave. Vi leverer høj faglighed og et professionelt stykke håndværk. Kundeservice er højt prioriteret for os. Vi påtager os kortvarig indlejring såvel som længerevarende projekter. Vi skræddersyer den rigtige løsning til din opgave.

Her på siden kan du læse om vores forskellige arbejdsområder. Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål.

Venlig hilsen

Svart Byg​